Traffic

Pages

Pages|Hits |Unique

  • Last 24 hours: 0
  • Last 7 days: 0
  • Last 30 days: 0
  • Online now: 0

Köszöntő

A PRIVÁTREPÜLÉS ELDORÁDÓJA: JAKABSZÁLLÁS!

Ha valaki ma Magyarországon egy vagy kétmotoros repülésre vágyik kedvtelésből, vagy munkájához ez a közlekedési eszköz elengedhetetlen és még a repülés számára önmegvalósító álom beteljesülését is jelentené, az jó ha jól szétnéz az országban, hol találja meg ehhez a legideálisabb körülményeket. Mert ugye repülni sokfelé sokféleképpen sokféle repülőeszközzel lehet, jó ha az ember eligazodik a sok-sok hirdetés és ajánlat között.

Én mindenképp ellenőrizném a feltételeket a döntés előtt!

Jakabszállás földrajzilag is kiemelkedő helyen van az autópálya és a középmagyarországi elhelyezkedése miatt, a repülőtér pedig szilárd burkolattól a kiképzésre melegen ajánlott hibátlan karbantartottságú hosszú füvespályával egyaránt rendelkezik. Nem sok repülőtér kényezteti a kisgépes pilótákat és az üzleti repülés művelőit éjszakai leszállási lehetőségekkel.
Itt minden évszakban a jó mikroklíma és szilárd burkolat miatt lehet repülni.

Az sem közömbös hogy a géppark milyen és a karbantartottság szintje az elvárásoknak megfelel-e?
Nos, a kiképzésre ideális, de olcsóbb kategóriájú egymotoros gépektől a drágább kategóriájú többüléses gépig választhat aki fokozatos és biztonságos képzést szeretne kapni a pénzéért. Aki megengedheti magának a kétmotoros géppel a repülést, itt továbbképezheti magát, akár a hivatásszerű kereskedelmi pilóta engedély megszerzéséig. Ezek a repülőgépek egyazon cég tulajdonát képezik, amely   értelemszerűen magas szinvonalon karbantartja és  üzemelteti azokat. Túl ezen, ha valaki saját gépet üzemeltet Jakabszálláson a tárolástól a karbantartáson át a cég a hatósági felügyeleti ügyintézésben is élenjár a tulajdonosok nagy megkönnyebbülésére. Megjegyzem: a tárolás ingyenes és szakszerű.

Akik mindezt megvalósítják a repülés különböző területén ma is aktívan dolgozó, vagy életútnyi tapasztalatokkal rendelkező, elismert, sokezezer órás oktatók és műszaki szakemberek csoportja. A vállalkozásként működtetett rendszer jó referenciával és statisztikával bír 1991 óta. A repülőtér ideális légtérszerkezete a kevés repülési korlátozás, vagy a  rugalmas, akár házhoz szállított elméleti képzés mind mind azt igazolják hogy a ráfordított költségek ár-érték aránya jó,  érdemes itt repülni. A fizetés részletekben is történhet.

Elég csak egy szemrevételezéssel szerzett első benyomás a helyről, ami már meggyőz: itt minőséggel és igényességgel teszik a dolgukat. Amíg itt valaki repül, addig a hozzátartozói élvezhetik a kellemes hely biztosította szolgáltatásokat: szállodák több kategóriában, étterem, uszoda, szauna, sport és szabadidő centrum, lovaglás, kocsihajtás és még sok sok, a vidékre jellemző szolgáltatás.      Nem lehet feledni  egy napnyugtában Bugacpuszta feletti sárkányrepülés, vagy a szintén itt “őshonos” nyári vitorlázórepülés adta élményeket sem. De ha valaki csak a fűben hasalva megtapintja a repülőtér nyugalmát a tekintet és friss levegő bódító határtalanságát, annak ide mindig visszahúz a szíve, legyen az repülőember vagy sem.

Van szó a magyar nyelvben, ami jellemző erre a helyre: “együttállás” vagy “összhang”. Angolul a legjobb szó: “synergy”.   Itt minden együttáll ahhoz hogy a repülés  exkluzívitása a Tiéd legyen! Ez a különbség!!

Elérhetőség:
Mészáros Imre
mesziair@gmail.com
Tel: +36 30 9584034
Fax:+36 76 475 618

Admin | RSS | Webmester: Lantos István